Απολυμάνσεις

 
Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ, με έδρα το Μοσχάτο, εξειδικεύεται στις απολυμάνσεις, τις οποίες πραγματοποιεί με επαγγελματισμό, γρήγορα και αποτελεσματικά, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Στον τομέα των απολυμάνσεων όλα τα χημικά σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας για την καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών, άοσμα και τα πλέον κατάλληλα για την εκτέλεση του έργου.

Το προσωπικό μας εκτελεί πάντοτε το έργο με φόρμες, ειδικές μάσκες και γάντια, τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας και υγιεινής που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους.

Η εταιρεία μας σας δίνει και πιστοποιητικό για την εκάστοτε απολύμανση.
 
Απολυμάνσεις ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ
 
Κάθε πρόβλημα που σας απασχολεί το αντιμετωπίζουμε και το εξαλείφουμε με το αντίστοιχο και καλύτερο εγκεκριμένο και δοκιμασμένο προϊόν.

Χαρακτηριστικά προβλήματα, όπως είναι οι κατσαρίδες, τα κατσαριδάκια, οι ψύλλοι, τα κουνούπια και οι κοριοί, τα αντιμετωπίζουμε με πυρεθροειδή εντομοκτόνα. Το πύρεθρο θεωρείται το αρχαιότερο φυσικό οργανικό εντομοκτόνο. Το πύρεθρο είναι ίσως το ιδανικό οικιακό εντομοκτόνο. Η τοξικότητά του στον άνθρωπο είναι πολύ χαμηλή και έχει εντυπωσιακά ταχεία δράση, πλεονεκτήματα πολύ σημαντικά για οικιακή χρήση.

Τα πλεονεκτήματά του είναι τα ακόλουθα:

  • ευρύ φάσμα δράσης
  • γρήγορο knock down
  • απώθηση των εντόμων
  • μικρή τοξικότητα για τα θερμόαιμα
  • βραχεία εμμονή στο περιβάλλον
 
Απολυμάνσεις ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ
 
Απολυμάνσεις ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ

Πρωτοπόρα η εταιρεία μας στο Μοσχάτο σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, πλοία και ευαίσθητους χώρους, όπως νοσοκομεία, γηροκομεία και παιδικούς σταθμούς με μεγάλο πρόβλημα και έντονο το αίσθημα της ευθύνης από την μεριά μας χρησιμοποιούμε την ατοξική μέθοδο καταπολέμησης ακάρεων, μικροβίων και κοριών.

Με χρήση υπέρθερμου ξηρού ατμού, η οποία είναι ικανή να καταπολεμήσει το 100% των αυγών, καθώς και όλα τα κινητά στάδια.

Σε κάθε πρόβλημα έχουμε την ιδανική λύση.
Έχουμε στη διάθεσή μας ισχυρά αντιπηκτικά τρωκτικοκτόνα που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση ποντικών και αρουραίων.

  • ανθεκτικα στην υγρασια χωρις να μουχλιαζουν
  • με ειδική σύνθεση υψηλής ανθεκτικότητας
  • κατάλληλα για όλες τις κλιματικές συνθήκες

Χρησιμοποιούμε δολωματικούς σταθμούς και παγίδες μεταλλικές, πλαστικές, πολλαπλών συλλήψεων ή επαναχρησιμοποιούμενες.
 
Απολυμάνσεις ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ
 
Απολυμάνσεις ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ